Masszázs

Masszázs szolgáltatások

Egy finom masszázs nem csak a lelkünknek tesz jót, hanem fellazítja a feszes, görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat és jól kiegészíti a mozgást. Fontos szerepe van a stressz leküzdésében és az általános egészségi állapot javításában is.

Bejelentkezés: Zsebőkné Molnár Erika     +36 20 350 3708

Masszázs szolgáltatásaink esetében az alábbi fizetési módok lehetségesek:

- készpénz

- azonnali (telefonos) banki átutalás

Svéd masszázs

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. 

A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém, olaj) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. 

Árak:

30 perc: 5.500 Ft

45 perc: 7.000 Ft

60 perc: 8.000 Ft


Csokoládé masszázs

A csokoládé masszázs során felszívódó értékes ásványi anyagok gyorsítják az anyagcserét. Elsősorban azonban nem ezért szeretik, hanem az érzékekre gyakorolt hatása miatt. 

A belélegzett csoki illat serkenti a boldogsághormonok termelődését. A bőr rugalmassá és feszesebbé válik, a csoki endorfint termelő hatása a bőrön keresztül is érvényesül. A csokoládé masszázs simító mozdulataival megnyugtat, jókedvre derít, energiával tölt fel. A kezelés melegvizes törölközővel való lemosással fejeződik be.

Árak:

30 perc (hát+karok vagy hát+lábak): 7.000 Ft

45 perc (láb+hát+karok): 9.000 Ft


Balinéz lábmasszázs

A balinéz lábmasszázs az ősi keleti kultúra része, mely a láb reflex pontjainak ingerlésén alapul. Csakúgy, mint a klasszikus balinéz masszázs, a lábmasszázs is több technikát alkalmaz. Egyedülállóan ötvözi a thai láb, a kínai reflexológiás lábmasszázst, miközben használja a svédmasszázs és az ayurvéda fogásait is, de nem mondhatjuk, hogy a balinéz lábmasszázs másolata más technikáknak. Alapja az ősi indonéz gyógyítók tudása, amivel egy egyedi, sajátos technikájú lábmasszázst hívtak életre, mellyel egy felejthetetlen masszázsélményt, mély relaxációt és kikapcsolódást értek el. Kezelésnél a talp és az alsó lábszár érintett, gyengéden simító, körkörös, paskoló mozdulatokkal, olaj vagy krém alkalmazásával.

Ár:

30 perc: 6.000 Ft

60 perc: 8.000 Ft

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázs, amely serkenti, aktiválja a nyirokrendszer működését, kiüríti a szöveti ödémákat, csökkentve az érintett szervek fájdalmát, feszülését. 

A masszázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását, megszünteti a nyirokpangást.

Ár:

90 perc: 15.000 Ft


Sómasszázs (peeling)

A só az emberi szervezet számára legalább olyan fontos, mint a víz. A só gyógyító ereje: segít a sav-bázis egyensúly beállításában, elpusztítja a bőrön lévő élősködő gombákat, parazitákat, továbbá eltávolítja az elhalt hámsejteket. Hidratáló, nyugtató és méregtelenítő hatású. Természetes energiával tölti fel a testet. A szárazkefe masszázzsal előkészített bőrre a masszőr felviszi az olaj-só keveréket. Simító, dörzsölő mozdulatokkal történik a kezelés, majd egy melegvizes törölközővel való lemosással fejeződik be.

Ár:

30 perc: 6.000 Ft

Aroma Touch Technique

Lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a hátra és a talpakra. Érintett területek még a tarkó és a fülek. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk.

Ár: 

60 perc: 12.500 Ft


Mézes masszázs

A masszázs a méz gyógyító erejét használja ki. A méz szinte az összes ásványi anyagot tartalmazza, ami az emberi szervezet működéséhez szükséges. Mélyen bejut a bőrbe és kiszívja a salakanyagokat. A masszőr a tenyerét a mézes felületre nyomja, majd megemeli a kezét. Ennek a mozdulatsornak a folyamatos ismétlése következtében erős vákumhatás jön létre, így minden mozdulattal kiemeli a bőrt. Vérbőség alakul ki, a pólusok kitágulnak, a méz mélyebben hatol a rétegekbe, feloldja a salakanyagokat, a vákumhatás pedig segíti azok eltávozását. Rendkívül erős méregtelenítő hatása van. Javasolt hát-, váll-, nyakfájdalom esetén, izomletapadások, gerincbántalmak kezelésére. A kezelés melegvizes törölközővel való lemosással fejeződik be.

Ár:

30 perc: 6.000 Ft