Masszázs

Masszázs szolgáltatások

Egy finom masszázs nem csak a lelkünknek tesz jót, hanem fellazítja a feszes, görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat és jól kiegészíti a mozgást. Fontos szerepe van a stressz leküzdésében és az általános egészségi állapot javításában is.

Bejelentkezés: Zsebőkné Molnár Erika     +36 20 350 3708

Masszázs szolgáltatásaink esetében csak készpénzes fizetési lehetőség van.

Svéd masszázs

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. 

A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém, olaj) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. 

Árak:

30 perc: 4.500 Ft

45 perc: 6.000 Ft

60 perc: 7.000 Ft

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázs, amely serkenti, aktiválja a nyirokrendszer működését, kiüríti a szöveti ödémákat, csökkentve az érintett szervek fájdalmát, feszülését. Javítja a vérkeringést a sejtek oxigénellátását, ezáltal növelve a méregtelenítést.

A masszázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását, megszünteti a nyirokpangást.

Ár:

90 perc: 12.500 Ft

Aroma Touch Technique

Lényege, hogy gyengéd érintéssel, simogató mozdulatokkal, meghatározott sorrendben visszük fel a hatóanyagokat a hátra és a talpakra. Érintett területek még a tarkó és a fülek. Tesszük mindezt azért, hogy a szervezetben kialakult stresszes állapotot csökkentsük, feloldjuk.

Az AromaTouch Technique egy négy lépcsős mély relaxációs masszázs-terápia, melynek során speciális kéztechnikák segítenek a 100%- os tisztaságú doTERRA aromaolajoknak, hogy a lehető leghatékonyabban fejtsék ki hatásukat.

Ár: 

60 perc: 9.900 Ft